MAIN DISH

MANGOLDOVÁ POLÉVKA

12.4.18

Recept pro líné dny, pokud budete mít připravený kuřecí vývar dopředu. Využít můžete i maso z vývaru a udělat tak z mangoldové polévky kompletní jídlo. Budou jí ale slušet i vařená křepelčí vajíčka či uzený losos. Stejně tak ořechy. 
Serving: 2 persons
Prep time: 10 mins
Cook time: 5 mins
Ingredience:
1 hrnek mangoldu vařeného v páře
3 šálky kuřecího vývaru
1 polévková lžíce arrowroot škrobu/popřípadě tapiokového škrobu
1 polévková lžíce ghí
1/4 lžičky muškátového oříšku
Postup:
Nejdříve si připravte mangold, který připravte v páře do změknutí. Poté ho rozmixujte spolu s vývarem a arrowroot škrobem v mixéru. Přelijte polévku do hrnce a zahřívejte dokud nezhoustne. Přidejte ghí a muškátový oříšek, promíchejte a nechte ghí zcela rozpustit. 

Dobrou chuť,
M.

You Might Also Like

0 komentářů